JOUW WEG NAAR VRIJHEID 💸 DE MASTERCLASS  

De 3-stap blauwdruk om voor jezelf te beginnen en klanten aan te trekken die je aanbod niet kunnen weerstaan 

 // DEUREN ZIJN GEOPEND // GRATIS TRAINING //

Krijg direct toegang tot de Masterclass dat je leert om van jouw eigen kracht een goudmijn te maken.

VOOR VRIJHEID ZOEKENDE VROUWEN DIE KLAAR ZIJN OM HUN LEVEN TERUG TE CLAIMEN ZONDER OVERWHELMED TE VOELEN

PING! 📱 

Je hebt er een nieuwe klant bij! 

Je zit nog aan de ontbijttafel, genietend van een rustige ochtend met je gezin. 

Je voelt een glimlach op je gezicht en beseft hoe fijn het is dat je de vrijheid hebt om je dagen in te vullen zoals jij dat wilt en tegelijkertijd geld verdient. 

Hoe is dit mogelijk? 

Door je eigen bedrijf te starten en 100% all in te gaan op jezelf

HOI, IK BEN FLOOR! VRIJHEIDSCOACH, OCHTENDJUNKIE, OMDENKER, MULTIGEPASSIONEERD EN GEK OP AVONTUREN MET MIJN GEZIN

DENK JE EENS IN HOE HET VOELT OM...

TE WERKEN WAAR JE WILT EN GELD VERDIENEN MET WAT JIJ HET ALLERLEUKST VINDT OM TE DOEN

Ik vergeet nooit meer de eerste keer dat ik mijn eerste programma lanceerde. Ik was toen net verhuisd naar Spanje, had mijn bedrijven 100% omgegooid. De emigratie had mij vrijheid moeten geven, maar in plaats daarvan voelde ik me vast in een routine zonder groei of voldoening. Dat moest veranderen. Ik had een idee en zette 100% in. De maand erna? Ik ging van iedere dag hetzelfde riedeltje naar 11 klanten die het vuurtje in mij aanzette. En 2 weken later? Nog 3 er bij! Ik begreep ineens hoe het voelde om iets te doen vanuit mijn passie. Die sleur is uit me, ik ben nu die moeder die oprecht qualitytime doorbrengt met haar kinderen, zonder steeds dat benauwde gevoel 'wanneer gaat het anders worden'. En het beste van alles: ik kan werken waar en wanneer ik wil

Blijf lezen als je je leven wilt veranderen en los wil breken uit de sleur

Hoe ga je van 0 naar een eigen bedrijf opstarten?

HOE VIND JE JE WERK

Een bewezen manier om helemaal naar je kern te gaan en je lifepurpose te achterhalen

VERDIENMODEL UITWERKEN

Hoe ontwikkel je op een strategische manier een verdien-model om jouw passie heen die bij jou past

OMZETTEN NAAR DE PRAKTIJK

Zet je idee om naar een bezielde onderneming waarmee je zo veel impact hebt op anderen en de vrijheid creëert waar je naar verlangt.

SCHRIJF JE IN VOOR DE MASTERCLASS

LIEVERD IK WEET WAT JIJ NODIG HEBT.

JIJ HEBT EEN STAP-VOOR-STAP PROCESS NODIG DIE JOU NIET OVERWHELMED

Mijn superkracht? Een mix van bewezen mindset tricks, mega fijne en makkelijke content om door te kijken en +12 jaar ervaring als ondernemer, gebundeld in een pakket om jou in actie te zetten en jouw dromen te behalen. Leer een nieuwe manier van je leven indelen en dat zelf geld verdienen NIET moeilijk of overweldigend is.

Het is eigenlijk een kans om jouw nieuwe hoofdstuk in je leven als ondernemer te gaan VIEREN (samen met mij en iedereen in mijn community!)

Ben jij dit?


 • JE BENT KLAAR OM DE STAP NAAR JOUW VRIJHEID TE MAKEN

 • JE BENT KLAAR OM DE KRACHT IN JEZELF NAAR BOVEN TE HALEN EN HIERMEE IMPACT TE MAKEN

 • JE BENT KLAAR VOOR EEN BEWEZEN STAP-VOOR-STAP PROCES


DOE MEE MET DE GRATIS MASTERCLASS EN...

Leer hoe je een vervullende manier naar jouw vrijheid creëert. Jouw toekomstige jij zal je eeuwig dankbaar zijn.

Voor jezelf beginnen is anno 2024 makkelijker dan ooit te voren. En dat is te zien, jaarlijks stijgt het aantal ondernemers. Niet zo gek ook, want met vrijheid als grootste drijfveer achter een onderneming en de tools die we tot onze beschikking hebben, zal het in de aankomende jaren alleen nog maar toenemen.


En raad eens? Er zijn ZO VEEL mensen die op JOU zitten te wachten. Die klaar zijn om van jouw te leren of kopen. 


Jouw volgende stap is klaar voor jou om 'm te nemen

En waarschijnlijk denk je nu dit...

WAT IS MIJN VOLGENDE STAP? HOE VIND IK MIJN PASSIE EN HOE ZORG IK VOOR EEN VERDIENMODEL HIER OMHEEN, ZONDER TWIJFEL DAT HET NIET SLAAGT?

Jouw antwoord is hier. 

In deze live masterclass leer je de 3 stappen blueprint om jouw idee te gaan omzetten in een business. Jouw sleutel naar vrijheid ligt klaar om opgepakt te worden.

  de gratis masterclass

  Sleutel naar Vrijheid

  DE MASTERCLASS

  Voor vrijheid zoekende vrouwen