Ik help je plezier hebben in je eigen groei

En dan specifiek als (startende) ondernemer. 

Het verschil tussen wie je nu bent en wie je wilt zijn,  is welke actie je neemt. 

Boek een 1-op-1 call met mij

Ondernemen is de grootste vorm van zelfontwikkeling. Een helpende hand heb je niet nodig.

Je kiest er voor het alleen of samen te doen.

 • Het werk wat wij samen gaan doen, gaat diep. Ik zoek naar de vraag achter jouw vraag. Waarom wil je wat je wilt. Naar de kern gaan, noem ik het.
 • Weet dat je uit je comfortzone wordt gehaald, maar wel op een manier die voor jou goed voelt. De intenties zijn altijd oplossingsgericht en positief. 
Floor van Dijk

Ik ben Floor en sinds 2013 ondernemer. En mijn drive om anderen te helpen komt uit mijn eigen ervaring; ik kom uit een gebroken gezin met in mijn rugzakje een traumatisch en verleden. Toen ik er bewust voor koos om uit de slachtofferrol te stappen en te werken aan mijzelf, vlogen letterlijk alle deuren voor me open en transformeerde mijn hele leven.


Het is hard, soms confronterend. Maar de meeste mensen die zeggen 'het lukt me niet' of 'ik kan het niet', missen de innerlijke motivatie en laten zich uit het veld slaan door omstandigheden. Als jij dit NIET wilt, is dit precies waarom je bij mij moet zijn


Want misschien soms tot vervelens aan toe, zal ik altijd komen met oplossingen, inzichten en alternatieven om je doelen en verlangens, nu en op langer termijn, wel werkbaar te maken. Makkelijk is het niet, want niets komt 'zomaar' aanwaaien. En ik zal niet wijken om jou uit je slachtofferrol te helpen.


Ik werk volledig onafhankelijk en wanneer ik met jou samen werk, hebben we jouw commitment nodig, bestaande uit jouw tijd, jouw energie en jouw (financiële) investering.  Dat laatste, je financiële investering, wordt altijd vooraf gedaan en is niet restitueerbaar. 


Werk met mij samen

Kies voor losse sessies calls of een begeleiding van 3 maanden

Wijze mensen doen het niet alleen

Als je eens met me wilt praten, kan dat.  Dit eerste gesprek is geen kennismakings gesprek, dit is een coaching gesprek van ongeveer 30 minuten. Een cadeau van mij voor jou, dus geheel kosteloos.


Sommigen kunnen na dit eerste gesprek weer verder. Anderen hebben mij nodig als mentor, coach of raadgever. 


De voorwaarden:

1- Volledig open en eerlijk, dus alles op tafel.

2- Ik geef een paar oefeningen of opdrachtjes mee, doe deze.

1-op-1 Coaching

Limited

Losse 1-op-1 calls

250,-

235,-
Per gesprek
 • 60 minunten 1-op-1 call
 • Losse calls eindigt met 2 opdrachten om aan de slag te gaan
 • Open en eerlijk, zodat jij hier het snelst mee geholpen bent
Limited

3 maanden 1-op-1

1410,-
1397,-
Om de week call
 • Om de week een 1-op-1 call
 • Starten met een diepe screening
 • Iedere sessie eindigt met huiswerk voor de komende weken
 • 100% toegespitst op jouw situatie / vragen / blokkades / bedrijf
 • excl. #7DagenOnlineStartUp €197,- (verplicht)

Voor wie?


 •  Je denkt erover na om voor jezelf te beginnen, maar hebt geen idee wat je wilt doen of hoe je moet beginnen
 •  Je hebt al een eigen bedrijf maar het 'past' niet echt meer, je bent niet gemotiveerd of neigt om misschien te stoppen
 • Je bent zoekende in hoe je jezelf binnen je bedrijf kunt laten groeien