In 2024 start de cursus. Meld je aan voor de wachtlijst en krijg als eerste de melding wanneer de cursus te koop is. Je krijgt als eerste een Early Bird-aanbieding en speciale bonussen. (geen zorgen, ik mail alleen wanneer cursus online is. Ik ben niet zo'n e-mailer)

#In30dagenOndernemen

Maak jezelf locatie onafhankelijk

En leer online geld verdienen. Of, zoals ik het liever zeg: 'Creëer een leven waar je geen vakantie van nodig hebt'
Schrijf je in op de wachtlijst

"Ik weet niet waar ik moet beginnen, of wat ik moet doen"

Jij bent meer dan je werk. 

Denk je ook vaak: 'Ik wil gewoon los van die verplichtingen'

Dan kan ik vanuit huis werken en er altijd voor mijn gezin zijn. Of eindelijk een reis maken zonder dat ik onbetaald verlof moet regelen. 


En op het moment dat je dan denkt; ja, ik wil het gewoon echt anders gaan doen! -loop je vast. Je bent voor de 100e keer door Instagram aan het scrollen en wordt overwhelmed door andere vrouwen die overal ter wereld lijken te kunnen werken. "Hoe doen die dat toch?!"


Of je hebt al een plan wat je wilt gaan doen, maar de eerste stap is nog steeds niet gezet want je hebt geen idee hoe je een website moet maken, en zit twee uur later weer op Instagram te scrollen, terwijl je nog steeds vast zit aan je huidige leven.

Herkenbaar?

"Ik zou echt dolgraag de wereld intrekken"
"Ik wil meer tijd met mijn familie doorbrengen"
"Ik wil wel, maar weet niet goed wat ik moet doen"
Je stelt het maar uit om je leven een andere wending te geven en voelt je gevangen in de 9-5 ratrace

Wat houdt de cursus in?


Mijn naam is Floor van Dijk, 12 jaar ondernemer, moeder van 3 en in 2022 naar Spanje ge-emigreerd.

Ik leer je graag hoe ik mijn werkleven heb omgebouwd naar een 100% op afstand te runnen bedrijf, oftewel: hoe ik mijzelf locatie onafhankelijk heb gemaakt en nu met mijn gezin in Zuid Spanje woon.

Dit is geen 'gewone' online ondernemer-worden cursus waarin ik vertel hoe je snel online krijgt en hiermee geld verdient. Want zo werkt het namelijk niet. Ik weet namelijk dat de meesten zoals jij en ik, iemand zijn die het liefst iets doen waar je ook oprecht energie van krijgt. En ook nog eens voor betaald wordt.

Door de jaren heen heb ik veel geleerd op diverse vlakken van ondernemen. Van fysieke locaties runnen tot webshops opbouwen, online mijn geld verdienen en digitale producten maken.

In deze cursus leer ik je al mijn vaardigheden als ondernemer en hoe jij dit voor jouw eigen op te starten bedrijf kunt inzetten. Een bedrijf waarmee jij je leven vorm geeft en zelf je dag (en locatie) kunt bepalen.


 • Leer wat voor jou mogelijk is om een bedrijf op te starten met alles wat je nu weet, kunt en doet.

 • Je blokkerende gedachten begrijpen, doorbreken, liefdevol omhelzen en daarna de deur uitgooien.

 • De gedachte dat je iets niet kunt, tackle je al heel snel en beseft dat je zoveel meer bent dan 'alleen je werk'

 • Je krijgt tools en een kickstart om aan de slag te gaan met het opzetten van een online bedrijf, precies wanneer JIJ wilt. En luistert naar je intuïtie. 

 • Je leert een onderneming bouwen o.b.v. jouw levensvisie, in plaats van 'dat lijkt me wel leuk' 

 • Concrete tips en handigheidjes die ik zelf toepas om overwhelm tegen te gaan en prioriteiten te stellen zodat je gestructureerd aan de slag kunt gaan.
   

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

"Dit is zo inspirerend"

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

"Genoeg handvatten gekregen"

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

"Je enthousiasme is echt leuk"

Project Title
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

"Floor weet waar ze het over heeft"

Klaar om te werken waar je wilt?

In deze cursus leer ik je hoe je jouw idee omzet naar een online onderneming. Deze cursus is een MUST als je los wilt van de ratrace en zelf de touwtjes in handen wilt hebben.


Naast praktische zaken zoals een website maken, leren verkopen en hoe je bijvoorbeeld betalingen ontvangt, komt er ook veel strategische tips en mindsets aan bod.


Dit alles om je als ondernemer klaar te maken en je eerste klanten binnen te halen.

Ja ik doe mee!

Waarom deze cursus UNIEK is

Ik geef je de juiste mindset, liefde, zelfvertrouwen en empowerment over ondernemen mee

Voor het eerst ondernemen of je huidige bedrijf ombouwen naar 100% online voelt als een enorm grote stap. Ik loods je er doorheen. Ik vond het ook spannend om met 2 bestaande Nederlandse bedrijven naar Spanje te verhuizen. De cursus bestaat dus niet alleen uit praktische tips en afvinklijstjes, maar je krijgt ook een boost aan zelfvertrouwen door mijn tips.

Geen focus op 'slapend rijk worden'

Ik focus me in de cursus op de praktische stappen. Ik  ga je niet vertellen dat je na 3 maanden werken een jaar op Bali kan verblijven. Dat is niet mijn cup of tea; ik wil jou leren hoe je van je een onderneming start en er een levensstijl van maakt waarin er ruimte is voor zelfontwikkeling, nieuwe dingen proberen en groeien. Zowel op persoonlijk -als op zakelijk en financieel vlak.

De cursus vraagt slechts een paar uur van je tijd

En geeft je een levensveranderende mindset en kennis. Je volgt de cursus op een online platform. Je kunt op eigen tempo door de video's en de modules heen gaan. En je hebt onbeperkt de tijd om de videocursus te kijken.

Je kunt 'm ook volgen als je al ondernemer bent

Juist mijn ervaring als ondernemer met zowel een fysiek als een deels online bedrijf icm mijn emigratie, weet ik als geen ander hoe je jouw bedrijf kunt opbouwen naar een 100% op afstand draaiend bedrijf OF zelfs helemaal kunt omzetten naar 100% digitaal

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt

Je weet hoe je een verdienmodel maakt

Je weet precies wat jij kunt, leuk vindt en nu weet dat en hoe je er geld mee verdient

Je snapt hoe je de basis legt en kunt groeien

Met de kennis en de juiste mindset zet je je bedrijf op, heb je een website en snapt hoe je zichtbaar wordt

Je hebt plezier in wat je doet

En stopt met twijfels of 'je wel iets kunt'. Je ziet de mogelijkheden en ontwikkeld steeds verder. Je bedrijf groeit

Bonussen bij deze cursus

 • Niche-training (begrijp wie je klant is), dit is de basis van al je marketing uitingen t.w.v. €37,-
 • Masterclass Instagram Reels maken, waarin ik je precies vertel hoe je op je zakelijke Instagram je eerste volgers kunt aantrekken en een vliegende start maakt met online zichtbaarheid t.w.v. €49,-

Deze trainingen hebben samen een waarde van €86,- 

Ik doe mee

Dit is wat je kunt verwachten

Je gaat leren een online bedrijf op te bouwen, zodat je een online inkomen kunt genereren en een levensstijl opbouwt waarin je zowel geld verdient als zelf je tijd indelen. Maar je leert ook

 • Welke concrete stappen je moet zetten als je net begint
 • Hoe je een idee uitwerkt naar iets concreets
 • Op een simpele manier tools instelt en gebruiken
 • Met plezier jezelf zichtbaar maken op Internet
 • Leren en durven online te verkopen
 • Welke vaardigheden je moet verbeteren om steeds verder te groeienIk doe mee


Dit is wat je gaat leren

Module Mindset

 • Leer denken in mogelijkheden
 • Bouw zelfvertrouwen op
 • Overwin het impostersyndroom
 • Productief aan de slag gaan

Module 1 - Je digitale job maken

 • In 60 minuten je nieuwe digitale job op papier
 • Op welke manier(en) je geld wilt verdienen
 • Hoe je een overstap kunt maken van je leven nu naar online

Module 2 - Je bedrijf vormgeven

 • Concreet maar flexibel stappenplan maken 
 • Verdienmodel ontwikkelen
 • Snappen wie je klanten worden

Module 3 - Website en techniek

 • Welke sites en software heb je nodig
 • Hoe zet ik een verkooppagina in elkaar (+ mijn templates!)
 • Opstarten van mailfunnels en automatische systemen

Module 4 - Promotiekanalen

 • Saleskanalen ontdekken en uitleggen
 • Marketingtrucs voor extra omzet
 • Promotie ideeën

Module 5 - Geld verdienen met je bedrijf

 • Je financiele doelen en prijzen bepalen
 • Salestechnieken
 • Groeimogelijkheden snappen

Vond je het niets? 100% geld terug

Omdat ik er van overtuigd ben dat er niemand zal zijn die hier niet minimaal 10 ongelooflijk goede tips uit haalt. Dus ik durf met liefde te beloven dat als je niks leert of het niet nuttig vindt, je binnen 14 dagen na aankoop je geld terug krijgt. 
Oke ik doe mee!